Çalakalem

Çalakalem
"Şampiyon" a selam olsun

12 Şubat 2015 Perşembe

Çaykur Rizespor : 1 - Fenerbahçe : 4 ( Ziraat Türkiye Kupası Son 16 Turu maçı ) FİNAL YÜRÜYÜŞÜ BAŞLADI !!

Fenerbahçe, ligden sonra kupada da ağırlığını koymaya başladı.

Grup maçlarına genelde gençlerden takviyeli kadrosuyla çıkan Fenerbahçe, Çeyrek Finale yükselme mücadelesinde ise bu defa A Takımın yedek ağırlıklı kadrosuyla sahadaydı.

Mert, Kadlec, Bekir, Serdar, Mehmet Topuz, Selçuk Şahin, sonradan oyuna giren Uygar Mert ve Savaş'tan oluşan kadro, ligde pek fazla forma şansı bulamayan isimlerin oluşturduğu bir kadroydu.

Ancak futbol mantığı olarak takımın geneline hakim olan o önde basma, prese ve bol pasa dayalı oyun, Rize de de kendisini ilk yarıda fazlasıyla hissettirse de kaçırılan pozisyonlar, golcülerin şanssızlığından ziyade beceriksizce harcadığı pozisyonlar olarak akıllarda kaldı.

Emenike savruk, Sow antrenman havasında, Raul Meireles sakatlık etkisinden kurtulamamış, Serdar Kesimal "Ben bu takımda nasıl olur da forma giyerim" şaşkınlığında, Mehmet Topuz iflas etmiş ama malını kurtarma gayretindeki tüccar rolündeydi.

Eğer öyle olmasalardı maç daha ilk yarıda biterdi.

İkinci yarıda bu defa Rizesporlular akılalmaz goller kaçırdılar.

Hem de kale alanı içerisinden..

O gollerden birisi gelseydi, tur belki şüpheliydi.

Nihayetinde Fenerbahçe, Çeyrek Finale yükseldi.

Önemli olan lig elbette..

Ama bunun yanında kupa da neden olmasın?

Darısı finale...

Çaykur Rizespor: 1 - Fenerbahçe: 4

Stat: Rize Yeni Şehir

Hakemler: Ali Palabıyık, Orkun Aktaş, Ali Saygın Ögel

Çaykur Rizespor: Aykut Erçetin, Orhan Ovacıklı, Giray Kaçar, Oboabona, Ali Adnan (Dk. 54 Eren Albayrak), Sylvestre, Engin Bekdemir (Dk. 54 Sercan Kaya), Murat Duruer, Tevfik Köse, Obrainak, Lafferty (Dk. 75 Holosko)

Fenerbahçe: Mert Günok, Serdar Kesimal (Dk. 51 Uygar Mert Zeybek), Bekir İrtegün, Alves, Kadlec, Mehmet Topal, Selçuk Şahin, Mehmet Topuz, Meireles (Dk. 65 Webo), Sow, Emenike (Dk. 89 Savaş Polat)

Goller: Dk. 24 Kadlec, Dk. 68 Bekir İrtegün, Dk. 85 Mehmet Topal, Dk. 87 Sow (Fenerbahçe), Dk. 61 Orhan Ovacıklı (Çaykur Rizespor)

Sarı kartlar: Dk. 53 Lafferty, Dk. 69 Eren Albayrak (Çaykur Rizespor), Dk. 64 Bekir İrtegün (Fenerbahçe)


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder