Çalakalem

Çalakalem
"Şampiyon" a selam olsun

22 Temmuz 2013 Pazartesi

Khazar Lankaran : 0 - Fenerbahçe : 4 (Hazırlık maçı) DÖRT DÖRTLÜK FENERBAHÇE !!




Sezonun ikinci hazırlık maçını oynayan Fenerbahçe'de, tarife yine değişmedi.

Azerbaycan'ın Lankaran takımı karşısında maçın daha henüz başında yeni transferlerden Kadlec'in golüyle öne geçen Fenerbahçe'de, Alper Potuk'un orta sahaya getirdiği dinamizm dikkatlerden kaçmadı.

Boluspor maçının yıldızlarından Stoch, Lankaran maçında da oyunda kaldığı süre içerisinde oldukça başarılıydı. Görünen o ki, bu formuyla Stoch, bu sezon formayı zor bırakır.

Fenerbahçe'nin Stoch'a, Stoch'un da Fenerbahçe'ye ihtiyacının olduğu gerçeğini dikkate alacak olursak, Stoch'un bu formu umarız artarak devam eder.

Yenilerden Alves, Boluspor maçından sonra bu maçta da takımın en iyilerindendi.

Geriden oyun kurma konusundaki becerisi gözlerden kaçmadı Alves'in,

Alves kalitesindeki bir oyuncunun Fenerbahçe savunmasını toparlayacak olması da muhakkak.

Elbette ki Boluspor ve Lankaran maçları bir ölçü değil ancak Lankaran maçının ilk yarısında oynanan tek pas ve hızlı futbol, Fenerbahçe'nin bu sezon en çok uygulayacağı taktiklerden birisi olacak gibi görünüyor.

Orta alanda Alper ile birlikte görev yapan Holmen de görev alabildiği süreler içerisinde bu takıma katkı sağlayabilecek kalitede bir oyuncu.

Ancak yabancı kısıtlması nedeniyle Holmen'in genelde 18 dışında kalacağı düşüncesindeyiz.

Sonuç olarak iki hazırlık maçı oynayan Fenerbahçe, şimdi daha zorlu bir rakiple, PSV Eindhoven ile oynayacak ve o maçta ortaya konacak oyun, daha iyi ipuçları verecek bize.

Darısı sonraki maçlara..













Hiç yorum yok:

Yorum Gönder