Çalakalem

Çalakalem
"Şampiyon" a selam olsun

25 Temmuz 2013 Perşembe

Fenerbahçe : 0 - PSV Eindhoven : 2 (Hazırlık maçı) GOLCÜ LAZIM GOLCÜ !!




Fenerbahçe, sezon öncesi oynadığı hazırlık maçındaki rakipler içerisinde, hiç kuşkusuz ki en güçlüsüyle oynadı bu akşam.

Maça, defansında Gökhan Gönül, forvetinde ise Moussa Sow gibi çok önemli iki oyuncusunun eksikliğiyle başlayan Fenerbahçe'de, yenilerden Alves ve Kadlec yine sahadaydı.

Elbette ki hazırlık maçları lig için bir ölçü değil ancak yine de oynanan futbol adına birkaç ipucu verecek nitelikteydi.

Ersun Yenal ile eski Teknik Direktör Aykut Kocaman'ın sahaya sürdükleri 11 yeni transferler hariç neredeyse aynı.

Ligin başında sahasında oynayan ve önümüzdeki hafta çok ciddi bir Şampiyonlar Ligi Ön Eleme maçı oynayacak Fenerbahçe, bu maça kadar umarız ki forvet hattına gereken takviyeyi yapar.

Geçen sezon UEFA Avrupa Ligi Yarı Final ilk ayağında Benfica karşısında 3 topu direkten dönen Fenerbahçe, PSV maçına da aynı kısmetsizlikle başladı.

Meireles'in 2, Sow'un ise 1 şutu direkten dönerken Fenerbahçe kalesine az ama öz gelen Hollanda ekibi, sezon öncesi Saraçoğlu tribünlerine gelenlere "daha katedecek çok yolunuz var" mesajı verdi.

Umarız lig öncesi bu eksiklikler, yukarıda da bahsettiğimiz gibi özellikle forvet transferi bir an önce yapılır.

Aksi takdirde çok ciddi sıkıntılar çekebilir Fenerbahçe.

FENERBAHÇE: 0 - PSV EİNDHOVEN: 2


Stat: Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu

Hakemler: Volkan Bayarslan, Kerem Ersoy, Mehmet Kapluhan

Fenerbahçe: Volkan Demirel (Dk. 46 Mert Günok), Bekir İrtegün (Dk. 46 Mehmet Topuz), Yobo (Dk. 74 Holmen), Alves, Kadlec, Kuyt (Dk. 83 Selçuk Şahin), Emre Belözoğlu (Dk. 46 Mehmet Topal), Cristian (Dk. 46 Alper Potuk), Meireles (Dk. 75 Hasan Ali Kaldırım), Caner Erkin (Dk. 46 Stoch), Webo (Dk. 63 Sow)

PSV Eindhoven: Zoet (Dk. 46 Tyton), Arias (Dk. 74 Brenet), Bruma, Karim, Willems (Dk. 81 Hendrix), Schaars (Dk. 62 Hiljemark), Bakkali (Dk. 74 Jozefzoon), Wijnaldum, Maher (Dk. 62 Toivonen), Depay, Matavz (Dk. 62 Locadia)

Goller: Dk. 15 Matavz, Dk. 71 Locadia (PSV Eindhoven)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder