Çalakalem

Çalakalem
"Şampiyon" a selam olsun

21 Mart 2012 Çarşamba

Fenerbahçe : 3 - Samsunspor : 0 (Ziraat Türkiye Kupası 4.tur maçı) DÜMENDE KAPTAN VAR !!



Fenerbahçe, Ziraat Türkiye Kupası'nda Çeyrek Finale yükselirken, ligdeki görüntüsünden farklı bir oyun ortaya koymadı aslında..

Yine skor avantajını erken yakaladı, bu defa 3 farklı üstünlük sağladı, sonrasında yine rakibine boş alanlar bıraktı, skor avantajının da getirdiği rahatlıkla maçı rolantiyeye aldı ve o şekilde de maçı tamamladı.

Kupa mücadelesi olması nedeniyle, ligde forma şansı bulamayan birçok oyuncu sahaya çıkarken, bu oyuncuların içerisinde kısmen de olsa Selçuk Şahin farkını hissettirdi.

Özellikle İssiar Dia'daki formsuzluk ve istikrarsızlık, "istikrarlı" bir şekilde devam etmekte..

Aldığı bütün topları neredeyse olumsuz kullandı, pas hatası yaptı, yerini kaybetti v.s. Maç içerisinde yaptığı tek olumlu hareket, Henri Bienvenu'nun attığı golden önceki şutuydu.

Yine yedeklerden Orhan Şam, zaman zaman ataklara katılsa da O da birçok pozisyonda Uğur Boral karşısında zor anlar yaşadı..

Baroni ve Selçuk Şahin'den oluşan orta saha, maçın ilk yarısında rakibine her pozisyonda basarak oynarken, maçın ikinci yarısında onlar da arkadaşlarına uydu ve Fenerbahçe defansıyla forveti arasında büyük boşluklar meydana geldi. Bu dakikalarda dikkat çeken bir başka özellik te, ileri uçtaki Bienvenu ve sonradan oyuna giren Stoch'un, Fenerbahçe orta sahası ve defansına neredeyse hiç yardıma gelmemeleriydi.

Alex'in oyunda kaldığı süre içerisinde attığı ve attırdığı goller neticesinde aslında sezon başı hedeflerinden olan ve uzun yıllardan beri bir türlü lanetiyle birlikte şanssızlığını yenemediği kupada Çeyrek Finale yükselirken, Galatasaray ve Trabzonspor'un yaşadığı acı sürprizi de yaşamadı..

Darısı çeyrek finale..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder