Çalakalem

Çalakalem
"Şampiyon" a selam olsun

24 Mart 2012 Cumartesi

Fenerbahçe : 1 - Bursaspor : 0 (Spor Toto Süper Lig 32.hafta maçı) KAPTAN'DAN SEVGİLERLE !!



Fenerbahçe, normal sezonun son haftalarına girilirken, son 2 sezondur sahasında mağlup edemediği Bursaspor'u bu kez mağlup etmeyi başardı. Tabi Bursaspor'un direkten dönen iki şutunda şansı da yanındaydı.

Özellikle bu sezon öne geçtiği maçlardan sonra geriye yaslanma hastalığından bir türlü kurtulamayan Fenerbahçe, bu maçta da aynı görüntüyü maalesef tekrarladı.

Geçen hafta ilk 15 dakikasında iki farklı öne geçtiği ve hemen herkesin "bu maç farka gider" diye düşündüğü maçtaki görüntüsü üzerine çokça değerlendirmeler yapılırken, bu akşam sahaya çıkan futbolcular, geçen haftaki 11 in farklısıydı.

Defansında uzun süreden sonra Bekir İrtegün yeniden forma giyerken, sağbek Gökhan'ın yerinde Orhan Şam, orta sahada ise Emre'nin yerinde Selçuk vardı.

Bu sezon 5.defa "bayan" taraftarının karşısında yeralan Fenerbahçe, yine "büyük usta" nın müthiş golüyle taraftarını sevindirdi.

Play Offlar öncesinde futbolcularını dinlendirme ve önümüzdeki hafta oynanacak Trabzonspor deplasmanına tam kadro gitme niyetindeki Aykut Kocaman, maç içerisinde de sahaya sürdüğü kadroyu korumasını bildi.

Son haftaların formda ve golcü ismi Moussa Sow, bu defa gol atamadı ancak hazırladığı müthiş pozisyonlarla yine kendisinden beklentileri boşa çıkarmadı.

Zaten sürekli söylediğimiz gibi Moussa Sow veya O'nun tarzındaki bir forvetin eksikliğini Fenerbahçe, sezon başında sıkça yaşadı. Eğer bu forvet eksikliği sezon başında doğru tercih olarak giderilseydi, eminiz ki bugün ligdeki sıralama daha farklı olurdu.

Şimdi önümüzde, Trabzonspor deplasmanı var..

Eminiz ki önümüzdeki hafta oynanacak maç, çok farklı bir atmosferde cereyan edecek..

Şükrü Saraçoğlu Stadı'nda "kulübeleri yumruklayarak alınlarına sürenleri" ekranlarına zoomlayanlarla birlikte köşelerinde sürekli neşredenleri, önümüzdeki hafta da aynı duyarlılıkla "göreve bekliyoruz."

Fenerbahçeli futbolcuların sahaya çıktığı andan itibaren görecekleri muamele de, bütün futbol kamuoyu tarafından dikkatle izlenecektir hiç kuşkusuz ki..

Zor maçları daha büyük bir özveriyle oynayan Fenerbahçe, Trabzonspor deplasmanında da aynı performansı gösterecektir..

Yeter ki sahaya sürülecek kadro konusunda "cesur tercihler" yapılsın.. Ve de "Kocaman" düşünülsün..

Darısı önümüzdeki haftaya..


Stat: Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu

Hakemler: Özgür Yankaya, Selçuk Kaya, Volkan Narinç

Fenerbahçe: Volkan Demirel, Orhan Şam, Bekir İrtegün, Yobo, Ziegler, Mehmet Topuz (Dk. 68 Caner Erkin), Cristian, Selçuk Şahin, Stoch (Dk. 68 Dia), Alex, Sow (Dk. 86 Bienvenu)

Bursaspor: Carson, Basser, Serdar Aziz, İbrahim Öztürk, Hakan Aslantaş (Dk. 71 Turgay Bahadır), Sestak, N’Diaye (Dk. 82 Bangura), Adem Koçak (Dk. 71 Barış Örücü), Gökçek Vederson, Batalla, Pinto

Gol: Dk. 41 Alex (Fenerbahçe)
Sarı kart: Dk. 40 Basser (Bursaspor)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder