Çalakalem

Çalakalem
"Şampiyon" a selam olsun

25 Temmuz 2011 Pazartesi

Sakaryaspor : 0 - Fenerbahçe : 3 (Hazırlık maçı)



Fenerbahçe, yeni sezon öncesi son hazırlık maçında Sakaryaspor karşısına yine önemli eksiklerle çıktı.

Kalede Volkan Demirel, defansa Lugano, Andre Santos ve Gökhan Gönül, orta sahada Alex De Souza ve forvette Mamadou Niang ile Emanuell Emenike'den yoksun olan Fenerbahçe, buna karşılık yeni transferlerinden Serdar Kesimal ve Orhan Şam'ı da taraftarlarına izlettirdi.

Özellikle Serdar Kesimal, Fenerbahçe formasıyla çıktığı ilk maçta, hiç te yabancılık çekmedi. Milli takımda gösterdiği performansla birlikte, umuyoruz ki Fenerbahçe defansında kendisine yer bulur.

Orta sahada Emre Belozoğlu ve Mehmet Topuz'un oynaması, hemen önlerinde ise Alex'in bölgesinde Baroni'nin görev yapması, sağ kanatta Orhan-Dia, sol kanatta Caner-Stoch (Uğur) dan oluşan kadro, bu sezon Fenerbahçe'nin birçok maçta birçok değişik tertiple sahaya çıkacağının da mini bir provası gibiydi.

Sezon başı olmasına rağmen Stoch, sezona müthiş formda giriyor. Tıpkı geçen sezonun bitimine yakın sahalara dönüş yapan Stoch gibi. Hızlı, kademeye giren (Shaktar maçında yaptığı müthiş bir kademe daha vardı, rakip forvetin önünden adeta topu söktü aldı.) sert şutlarla zaman zaman kaleyi yoklayan, kanattan giderken bildik özelliklerini kullanıp aniden içe kateden ve sürekli şutu düşünen bir oyun anlayışı içerisinde.

Forvette Semih, bildik tarz oyununa bu akşam da devam etti. Yıllardır Fenerbahçe'de ve yıllardır onlarca forvet geldi, gitti.. Ama O, hep burada.. Sebebi ise, hemen her sezon kendisine takımda yer bulması. Tıpkı bir zamanların Müjdat Yetkiner'i gibi.. Müjdat ta, mevkisine onlarca transfer yapılmasına rağmen, 15 yıl forma giydi ve Fenerbahçe tarihinde en çok lig maçına çıkan (726) oyuncu oldu.

Fenerbahçe, oyun açısından lige hazır gibi görünse de, liglerin başlaması muamma konusu olduğu için, her oyuncunun kafasında bir soru işareti mevcut. Bilinmeyeni yaşıyorlar şu anda resmen..

Türkiye, "kozmik oda komedyasından" kurtulduğu gün, sanıyoruz ki futbolcular da daha fazla işlerine konsantre olacaklardır.

Stat: Sakarya Atatürk
Hakemler: Halis Özkahya, Mustafa Emre Eyisoy, Cem Satman.

Sakaryaspor: Harun (Dk. 46 Cüneyt), Gökhan, Şaban(Dk. 82 Selçuk), Onur (Dk. 46 Zafer), Salih (Dk. 46 Berat), Yunus (Dk. 82 Metekan), Muharrem, Mesut (Dk. 67 Selim), İlkay (Dk. 77 Bünyamin), Levent (Dk. 57 Gazanfer), Yasin Görkem.

Fenerbahçe: Mert Günok (Dk. 46 Serkan Kırıntılı), Emre Belözoğlu (Dk. 46 Uğur Boral), Miroslav Stoch (Dk. 67 Recep Niyaz), Cristian Baroni, Semih Şentürk, Serdar Kesimal (Dk. 46 Bekir rtegün), Fabio Bilica, Mehmet Topuz (Dk. 46 Özer Hurmacı), Orhan Şam (Dk. 82 Hasan Erbey), Caner Erkin, Issiar Dia (Dk. 67 Berk Elitez)

Goller: Dk. 26 Semih Şentürk (P), Dk. 64 Miroslav Stoch, Dk. 78 Uğur Boral (Fenerbahçe) Sarı kart: Dk. 76 Fabio Bilica (Fenerbahçe)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder