Çalakalem

Çalakalem
"Şampiyon" a selam olsun

21 Temmuz 2010 Çarşamba

Fenerbahçe-Galatasaray (Spor Toto Dostluk Kupası)



Sezon öncesi olsa da;

Sezon içerisi olsa da;

Orada, burada, şurada..

Nerede olursa olsun..

"Kazanan değişmiyor, sadece skor değişiyor."

"Klasik" Fenerbahçe-Galatasaray maçlarından birisini daha izledik bu akşam..

Fenerbahçe, çok ciddi eksik kadrosuna rağmen sezon öncesi son hazırlık maçında Almanya'da, Galatasaray karşısında gerçekten de bir "hazırlık maçı oynadı"

Yaklaşık 75 dakika 10 kişi oynamasına rağmen Fenerbahçe rakibini yine mağlup etti, sezonun ilk kupasını da kazandı.

Oyuna bakacak olursak;

Galatasaray her ne kadar topa daha fazla sahip gibi görünse de özellikle orta sahada Christian Baroni ve Selçuk Şahin'in kırmızı kartından sonra hem sağ kanattan Kazım'ın, hem de soldan Stoch'un içeriye katederek orta sahaya yardımda bulunmaları, Alex'in geriye yardıma gelmesi Galatasaray'da topun daha fazla kalmasına neden oldu.

Defans bloğunda bu maçta, geride kalan diğer 3 hazırlık maçlarındaki hatalar gözle görülür şekilde düzelmiş, kalede ise Volkan Demirel'in bulunması, Fenerbahçe'nin bu maçı kazanmasına en büyük nedenlerden birisiydi.

Nihayetinde bu bir hazırlık maçı olmasına rağmen, adı Fenerbahçe-Galatasaray maçı ve bu yıl da "sezon açıldı."

Darısı 9. ve 26.haftalara..

Takımların bu maçtaki kadroları ise şöyle:

FENERBAHÇE: Volkan Demirel, Bekir(Dk. 88 Önder), Bilica, İlhan, Santos, Kazım(Dk. 63 Deivid), Cristian, Selçuk, Stoch(Dk. 88 Semih), Alex(Dk. 63 Caner), Gökhan Ünal(Dk. 82 Gökay)

GALATASARAY: Ufuk, Ali Turan(Dk. 46 Sabri), Servet, Gökhan Zan, Serkan Kurtuluş(Dk. 46 Hakan Balta) Cana(Dk. 46 Barış), Mustafa Sarp(Dk. 81 Cumhur), Musa Çağıran(Dk. Ayhan), Serdar Özkan(Dk. 88 Caner), Arda, Mehmet Batdal(Dk. 62 Emre Çolak)

SARI KART: Dk. 2 Bilica, Dk. 14 Selçuk, Dk. 24 Gökhan, Dk. 60 Stoch, Dk. 80 Santos (Fenerbahçe), Dk. 8 Cana, Dk 22 Musa (Galatasaray)

KIRMIZI KART: Dk. 14 Selçuk (Fenerbahçe)

GOL: Dk. 30 Andre Santos

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder